fbpx
WSPA » Student » Stypendia » Wzory wniosków

Wzory wniosków

Stypendia - Wzory wniosków i akty prawne

  1. Regulamin świadczeń dla studentów WSPA
  2. Obwieszczenie w sprawie dochodu za 2023 z działalności podlegającej opodatkowaniu na podstawie przepisów o zryczałtowanym podatku dochodowym od niektórych przychodów osiąganych przez osoby fizycznych
  3. Obwieszczenie w sprawie dochodu w gospodarstwach z 1 ha przeliczeniowego w 2023 r.
  4. Zmiana numeru rachunku bankowego – formularz
  5. Informacje na temat dokumentów określających sytuację dochodową (Załącznik nr A1)
  6. Zasady obliczania dochodu w rodzinie studenta (Załącznik nr A2)
  7. WNIOSEK o stypendium socjalne / socjalne w zw. wysokości / dla osób z niepełnosprawnościami (Załącznik nr 1)
  8. OŚWIADCZENIE o dochodach US (Załącznik nr 1a)
  9. OŚWIADCZENIE o wysokości dochodu niepodlegającego opodatkowaniu (Załącznik nr 1b)
  10. OŚWIADCZENIE – dochód od 0 do 600 zł. (Załącznik nr 1c)
  11. OŚWIADCZENIE o nieprowadzeniu wspólnego gospodarstwa (Załącznik nr 1d)
  12. OŚWIADCZENIE o dochodzie uzyskanym utraconym (Załącznik nr 1e)
  13. OŚWIADCZENIE o miejscu zamieszkania do stypendium socjalnego (Załącznik nr 1f)
  14. OŚWIADCZENIE – Urząd Pracy (Załącznik nr 1g)
  15. WNIOSEK do Ośrodka Pomocy Społecznej, Centrum Usług Społecznych (Załącznik nr 1h)
  16. OŚWIADCZENIE dotyczące alimentów – wyrok obowiązujący (Załącznik nr 1i)
  17. OŚWIADCZENIE dotyczące alimentów – wyrok nieobowiązujący (Załącznik nr 1j)
  18. OŚWIADCZENIE dotyczące świadczenia alimentów na rzecz innych osób (Załącznik nr 1k)
  19. Kryteria przyznawania stypendium Rektora (Załącznik nr B2)
  20. WNIOSEK o stypendium Rektora (Załącznik nr 2)
  21. ZAŁĄCZNIK do stypendium Rektora – dodatkowe osiągnięcia (Załącznik nr 2a)
  22. WNIOSEK o stypendium Rektora dla I roku I stopnia (Załącznik nr 2.1)
  23. WNIOSEK o zapomogę (Załącznik nr 3)
  24. WNIOSEK odwoławczy od decyzji (Załącznik nr 4)
  25. WNIOSEK o ponowne rozpatrzenie sprawy (załącznik nr 5)
  26. Stawki stypendiów (załącznik nr 6)
Skip to content