fbpx

Jak powinny się odżywiać kobiety planujące ciążę lub będące w ciąży? Zdecydowana większość osób zadająca to pytanie otrzymuje nadal zbyt ogólnikowe odpowiedzi. Szczegółowe informacje z zakresu żywienia prokreacyjnego i kobiet w ciąży przedstawimy zatem podczas szkolenia, na które zapraszamy przyszłe mamy, osoby początkujące w tematyce dietetyki, pasjonatów zdrowego stylu życia oraz trenerów, dietetyków, doświadczonych praktyków i wszystkie osoby zainteresowane nabyciem odpowiednich kompetencji oraz chcące zgłębić swoją wiedzę w tym temacie.


Program szkolenia:

– rola składników pokarmowych na płodność kobiet i mężczyzn w wieku prokreacyjnym
– wpływ masy ciała na płodność kobiet i mężczyzn
– wpływ sposobu żywienia na płodność kobiet i mężczyzn
– stres oksydacyjny a niepłodność u kobiet i mężczyzn
– planowanie diety kobiety i mężczyzny z zaburzoną płodnością
– rola składników pokarmowych w żywieniu kobiet w ciąży
– planowanie diety kobiety w ciąży
– planowanie diety kobiety w ciąży na diecie wegetariańskiej
– żywienie kobiety ciężarnej z nadwagą/otyłością
– żywienie kobiet ciężarnych z wybranymi chorobami przewlekłymi (cukrzyca ciążowa)
– wczesne programowanie metaboliczne


Ilość godzin:
20 (45-min.)

Termin najbliższego szkolenia:
30.11.2019 – 01.12.2019
, sobota w godz. 08:00-16:45 (do czasu trwania szkolenia doliczona przerwa obiadowa)


Cena:
249 zł
Szkolenie współrealizowane z Centrum Studiów Podyplomowych WSPA


Aby wziąć udział w szkoleniu:
1. Pobierz formularz i wypełnij go
2. Dokonaj opłaty za szkolenie (Bank Pekao S.A., numer rachunku: 37 1240 5497 1111 0010 7711 2294, w tytule nazwa szkolenia)
3. Formularz zgłoszeniowy i potwierdzenie opłaty wyślij na adres szkolenia@wspa.pl


Centrum Studiów Podyplomowych i Szkoleń WSPA
szkolenia@wspa.pl
tel. 81 45-29-444
pokój 105

WYŚLIJ FORMULARZ ZGŁOSZENIOWY 
Ilość miejsc ograniczona, decyduje kolejność zgłoszeń.